diffuser on tour

Wil jij ook de huiskamer inlopen en denken; “MMM, wat ruikt het hier lekker”

Of heerlijk ontspannen in slaap vallen in je slaapkamer?

Of de lucht zuiveren in je huis?

Dat kan met een diffuser in combinatie met essentiële olie.

En dat mag je nu een week gratis uitproberen*

 

Mijn diffuser mag een weekje bij je logeren. In die week kan je uitproberen of het wat voor jou is. Na die week breng je hem weer bij mij terug en ben je een ervaring rijker.

Wat zijn nou ook alweer de voordelen van een diffuser?

Een diffuser verbetert de luchtvochtigheid

Een droge lucht kan kwaaltjes als droge ogen, geïrriteerde slijmvliezen, hoofdpijn en een droge huid en droge lippen veroorzaken.

Een diffuser werkt luchtzuiverend

Een belangrijke functie van deze elektrische aromaverdamper is de ioniserende werking. Door het gebruik van de verdamper in combinatie met 100% pure etherische oliën wordt de lucht gezuiverd. Helaas is de luchtkwaliteit in huis vaak slechter dan we denken. Door o.a. gebrek aan ventilatie, aanwezigheid van huisdieren, huisstofmijt en microben (schimmelsporen, bacteriën en virussen) wordt de binnenlucht vervuild. Ook dit kan vervelende kwaaltjes veroorzaken.

Een diffuser verspreidt een heerlijke geur

Iedere etherische olie heeft een eigen effect. Het bekendste voorbeeld hiervan is de rustgevende werking van lavendelolie. Deze olie kun je bijvoorbeeld verdampen op de slaapkamer of bij stress. Als je moe bent, maar alert moet blijven kun je bijvoorbeeld rozemarijn of pepermuntolie verdampen. Wil je een nare geur verdrijven? Kies dan voor lemongrass of well chi olie. En natuurlijk kun je ook gewoon een etherische olie of mix verdampen omdat je het lekker vindt.

Waarom een diffuser en geen aromabrander?

  • Allereerst is het gebruik van een diffuser veiliger omdat er geen warmte of open vuur bij komt kijken. Je kunt de diffuser dus rustig een uur voor het slapengaan in je slaapkamer (of die van de kinderen) aanzetten, dan doet hij daar zijn werk en heb jij er geen omkijken naar.
  • Als je essentiële olie gaat verwarmen, verandert de molecuulstructuur en gaat de therapeutische werking verloren. Dat zou zonde zijn
  • Als een aromabrander droogkookt, dan kunnen de dampen ronduit giftig zijn
  • De olie kan gaat spetteren, dit kan nare brandwonden opleveren.
  • Een diffuser ioniseert de lucht tegelijkertijd, minder last van fijnstof dus. (Bij ioniseren krijgen de stofdeeltjes een negatieve lading mee, waardoor ze zwaarder worden en neerslaan, dit geeft verlichting bij allergie)

 

Wil je hier gebruik van maken?

Neem dan contact met mij op via telefoon (0653506955), whatsapp of facebook.

 

* het gebruik van de diffuser is gratis, ik vraag wel een borg van €20 euro. De olie schaf je zelf aan en mag je houden. Je kunt bij mij een flesje van 1 ml kopen, al vanaf €2,50. Gebruik van olie van andere merken is niet toegestaan omdat deze de diffuser kunnen beschadigen.

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *