10 % korting op geselecteerde moederdagcadeaus

Eigenlijk wil ik dan ook helemaal niet meedoen aan die commerciële moederdaghype. Maar in deze tijd, waarin even langsgaan, een dikke knuffel brengen en samen iets leuks doen toch net wat lastiger is dan anders, is een persoonlijk uitgezocht cadeau toch wel heel erg leuk.

Daarom tot 7 mei op alle geselecteerde moederdagcadeaus 10 % korting in de shop.

Komende week zal ik telkens een ander product in de spotlights zetten, om je zo op een idee te brengen. Vandaag:

De top 3 oliën voor moeders

Hoewel smaken natuurlijk verschillen, zeker bij geuren, heb ik deze drie geuren het vaakst als favoriet gehoord.

  1. LavendelAl heel veel over geschreven, omdat het zo’n veelzijdige olie is. Voor mij staat lavendel voor rust, vrede, zachtheid en heling. En wat past er nou beter bij een moeder? Deze olie kun je verdampen op de slaapkamer, verwerken in verzorgingsproducten, bij je dragen in een sierraad of verwerken in een spray. Altijd goed dus.
  1. self love

Want wat is er mooier dan liefde geven? Met self love geef je een beetje liefde. Een heerijke zachte geur, die de liefde weer laat stromen.

  1. moeder aarde

Net als jouw moeder jou alles gaf wat je nodig had, zo doet de aarde dat voor ons. Deze geurfrequentie is fijn voor moeders die druk zijn in hun hoofd, om alle ballen hoog te houden en voor iedereen te zorgen. Met deze geur adem je ontspanning en aarding in en kom je weer even terug bij jezelf. Heerlijk voor het slapengaan icm met lavendel, of te gebruiken in een voetenbad of voetenolie.

Staat wat je zoekt er niet tussen, of wil je

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *