muggen

Heerlijk he, dat mooie weer. Korte mouwen, korte broek en lekker lang buiten zitten. Slapen met het raam open.

Helaas vinden muggen dat ook heel erg prettig en weten ze je waarschijnlijk weer te vinden. Gelukkig is ook hier een olietje voor! Chi heeft een speciale blend samengesteld die muggen op afstand houdt en ook verzachtend werkt als je de olie vergeten bent en toch gebeten bent. De oliemix is verwerkt in een kant en klare roller, die je makkelijk overal meeneemt en snel kan aanbrengen. De roller bevat geen chemische bestanddelen en is ook te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden!

Uit ervaring weet ik dat deze roller goed werkt, zowel ter preventie als ter verzorging. Wat onderzoek levert het inzicht op dat een mug zijn slachtoffer kiest op geur. Steekmuggen komen dus niet op licht af, maar op geur. Met de oliën uit deze roller ben jij dus simpelweg geen lekker hapje meer en vliegen ze liever naar een ander slachtoffer.

De na de beet-roller kan je hier bestellen voor €9,50.

Wil je nog meer weten over het op afstand houden van insecten, lees dan hier verder.

 

 

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *