Waarmee zal ik beginnen?

Deze vraag krijg ik regelmatig bij startende oliefans. En mijn antwoorden zijn altijd veel te uitgebreid. Want als ik moet kiezen tussen al die prachtige olietjes, dan vind ik dat lastig.

Als ik dan bekijk welke producten ik zelf het meest gebruik dan staat lavendelolie wel met stip bovenaan. Behalve dat ik het een heerlijke rustgevende geur vind, is het ook een super veelzijdige olie met heel veel voordelen voor de huid. Hier kun je er meer over lezen. De olie van Chi heeft een EKO keurmerk en is daarmee dus van gegarandeerd goede kwaliteit en vrij van bestrijdingsmiddelen.

Verder ben ik erg fan van sinaasappelolie. Deze olie heeft een heerlijke geur, waar ik altijd instant blij van word. Bovendien geeft een druppeltje olie aan een glas water of aan een bakje yoghurt een heerlijke smaak. Ook deze olie is biologisch en je hoeft je dus geen zorgen te maken over resten van  bestrijdingsmiddelen en dergelijke.

Tea tree is nog zo’n topper in het assortiment. Ik ben dol op de geur in de diffuser, vooral omdat het nare luchtjes doet verdwijnen. Verder is het een bacterie en viruskiller en draagt hij bij gebruik in de diffuser bij aan een gezond leefklimaat. Ook op de huid doet deze olie zijn heilzame werk bij kleine ontstekingen. Een een druppeltje verdund langs de haargrens houdt de (kinder)hoofden luisvrij.

Om etherische oliën veilig op de huid te kunnen gebruiken, is het belangrijk deze te verdunnen. Het liefst gebruik ik daarvoor een zoete amandelolie. Deze is verzorgend, geschikt voor de gevoeligste huid, trekt snel in en neutraal van geur.

Met deze producten icm een diffuser, ben je dus een heel eind op weg . Daarom heb ik daar nu een aantrekkelijk geprijsde startersset van gemaakt en er nog een heerlijke diffusermix bijgedaan.

 

 

!! bonus heel februari kortingen tot wel 50 % op diverse etherische oliën !!

 

 

 

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *