aromatherapie voor mensen

Wat kan ik voor je betekenen?

Heb je een bepaalde fysieke of mentale klacht en wil je jezelf graag op een natuurlijke manier ondersteunen? Dan is aromatherapie ook wat voor jou!

 

winkelen

In de winkel vind je een ruime keuze aan;

  • goede kwaliteit etherische oliën van diverse merken
  • diffusers
  • basisproducten om je eigen verzorgingsproducten te maken
  • edelstenen
  • producten voor je huisdier

uitproberen

Ik kan 1000 pagina’s volschrijven over de heilzame werking en de fantastische cadeautjes van moeder natuur. Maar zelf ervaren is het meest waardevol. Om dat voor iedereen bereikbaar te maken is het mogelijk om een diffuser van mij te lenen en uit te proberen. Ook kun je voor €2,50 proefflesjes bestellen van alle oliën.

persoonlijk advies

Heb je meer een persoonlijke vraag? Of wil je graag op weg geholpen worden in je olie-avontuur? Dan help ik je graag tijdens een persoonlijk consult. Dit kan “live” op locatie, telefonisch of zelfs per mail. Indien gewenst kan dit in combinatie met een energetische behandeling.

intake: gratis

persoonlijk consult (ong 30 min) € 15

pakket van 3 consulten €35

pakket van 5 consulten €50

informatiemiddag/avond

Is aromatherapie nog helemaal nieuw voor je en wil je graag horen, ruiken, proeven en voelen hoe aromatherapie jouw leven kan verrijken? Neem dan contact op voor een informatieavond. Dan laat ik je ervaren wat plantpower is! Het gezelligst is het natuurlijk als je ook een paar vrienden of vriendinnen, familie of kennissen  uitnodigt. Een informatieavond vanaf 4 personen is gratis en vrijblijvend, locatie in overleg. Onderaan deze pagina vind je ook nog leestips als je twijfelt of het wat voor jou is.

 

 

lezen

Vind je het prettiger om zelf je zoektocht te ondernemen? Kijk dan gerust rond tussen mijn blogs. Hier vind je heel veel informatie. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om te zoeken op een bepaald onderwerp. Heb je nog een vraag of wil je graag advies?  Dan mag je me natuurlijk altijd bellen, mailen of langskomen.

Tot gauw!

 

leestips:

wil je graag meer  weten over de basis van aromatherapie?
Lees dan ;